Ana Sayfa Apple Yeni iPhone modelleri için sevindirici iddia

Yeni iPhone modelleri için sevindirici iddia

0

Apple’ın bu sene piyasaya süreceği yeni iPhone modelleri ile ilgili olarak 5G desteklemesi için Snapdragon X55 yerine X60 modeli kullanılacağı iddia edildi.

Yeni iPhone modelleri Snapdragon X60 modemleriyle gelebilir

Ming-Chi Kuo ve Nikkei Asian Review‘un da bulunduğu  pek çok kaynak yeni iPhone modellerinin Qualcomm’un Snapdragon X55 modemi ile donatılacağını belirtmişti.

DigiTimes, yeni raporunda Apple’ın işlemci üreticisi ortağı TSMC’nin bu ay A14 işlemcilerin ve Snapdragon X60 modemlerinin üretimine başlanacağını iddia etti.

Snapdragon X60, daha iyi güç verimliliği sunmasının yanında mmWave ve 6GHz Sub-6 desteğini barındırıyor. Böylece daha iyi bir ağ bağlantısı sunması mümkün olacak. Qualcomm, X60 modeminin akıllı telefonların önümüzdeki sene kullanıma sunulacağını söylemişti. Qualcomm’un bu açıklamasıyla bu sene tanıtılacak iPhone modellerinde X60 modeminin yer alacağı konusunda belirsizlik meydana geliyor.

Apple’ın bu sene tanıtacağı iPhone modellerinin tanıtım tarihinde COVID-19 pandemisi nedeniyle belirsizliğini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz