Ana Sayfa Apple Apple, uzun zamandır beklenen kulaklığını WWDC20’de duyurabilir

Apple, uzun zamandır beklenen kulaklığını WWDC20’de duyurabilir

0

iPod’dan beri müzikle sürekli olarak içli dışlı olan Apple’ın uzun zamandır beklenen kulaklığını bugün gerçekleşecek WWDC20 sunumunda tanıtacağı iddia edildi.

Apple, uzun zamandır beklenen kulaklığını bugün tanıtabilir

Wired‘ın haberine göre ünlü analist Ming-Chi Kuo, 2018 yılında Apple’ın AirPods kadar kullanışlı olarak tasarlanan bir kulak üstü kulaklık üzerinde çalıştığını iddia etmişti. Bununla birlikte açıklamanın üzerinden iki sene geçmesine rağmen bu ürün hiçbir zaman görülmedi.

Cupertinolu şirketin bugün başlayacak olan WWDC20’de AirPods Studio isimli kulak üstü kulaklığını resmen tanıtması bekleniyor. Aktif Gürültü Engelleme özelliği barındıracağı vurgulanan kulaklığın sağ ve sol kanallarında ayrı ayrı özelleştirme seçeneği bulunacağı iddia ediliyor.

Apple’ın 2013 yılında satın aldığı Beats ile bugün gerçekleşecek etkinlikte kendi üst düzey kulaklığını tanıtması bekleniyor. WWDC20’de tanıtılacak bütün yazılım ve ürün hakkında detaylı bilgi almak için sayfamızı takip etmeyi unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz