Ana Sayfa Haberler iOS 14 ile Bul uygulamasına yeni özellikler eklenecek

iOS 14 ile Bul uygulamasına yeni özellikler eklenecek

0

Apple’ın geçtiğimiz sene kişileri ve cihazların konumlarını bulma konusunda geliştirdiği uygulamaları bir araya getirdiği Bul uygulamasına iOS 14 ile yeni özellikler eklenecek.

Bul uygulamasına yeni özellikler gelecek

Apple, WWDC20’de tanıtılan iOS 14 ile Bul uygulamasında kayıp AirPods veya çalınan iPhone’un konumu bulmak gibi özellikler kullanabilecek. Cupertinolu şirket, iOS 14 ile birlikte üçüncü parti aksesuarların konumunu bulmayı mümkün hale getirecek bir aksesuar programını kullanıma sunacak.

Apple’ın Bul uygulamasına eklediği yeni özelliklerin pek çok aksesuar üreticisinin hoşuna gideceği bir özellik olacağı düşünülebilir. Cihazlarını unutma alışkanlığı bulunan kullanıcılar açısından bu özelliğin sevinçle karşılanması bekleniyor. Apple’ın yeni özelliğini üçüncü parti uygulamalar ve iOS desteğine muhtaç olan takip ve tespit cihazlarının pratikleştireceği söylenebilir.

Apple’ın Bul uygulamasında yaptığı değişikliğin kısa süre önce karşı karşıya kaldığı bir şikayetle ilgili olup olmadığı belirsizliğini koruyor. Takip ve yer tespiti aksesuarları geliştiren Tile, Bul uygulamasının üçüncü parti uygulamalara göre daha fazla izne sahip olması nedeniyle Avrupa Birliği’ne Apple hakkında şikayette sunmuştu. Apple’ın yeni yaklaşımına Tile’ın nasıl bir tepki göstereceği merakla bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz