Ana Sayfa Haberler Yeni nesil iPhone’ların batarya kapasitesi hakkında sevindirici gelişme

Yeni nesil iPhone’ların batarya kapasitesi hakkında sevindirici gelişme

0

Yeni nesil iPhone’ların lansmanı yaklaşırken haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak yeni nesil iPhone’ların batarya kapasitesi hakkında yeni bir haber geldi.

Yeni nesil iPhone’ların batarya kapasitesi açısından yüzleri güldürebilir

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan güç adaptörünün 20W ile geleceği bir kesimde hayal kırıklığına uğratmıştı. Bununla birlikte moralleri yerine getiren bir haber de geldi.  Akıllı telefon kullanıcıları, gün içerisinde kesintisiz kullanım sunacak ve şarj sorunu yaşatmayacak cihazlar kullanmayı tercih ediyor. Bu açıdan bakıldığında pek çok akıllı telefon kullanıcısı bu sebeple Apple modellerini tercih dışı bırakıyor.

Ancak geçtiğimiz gün ortaya çıkan 20W güç adaptörüyle yeni nesil iPhone modellerinin batarya bakımından daha yüksek kapasiteye sahip olacağı öne sürülüyor. Bundan ötürü yeni nesil iPhone’ların batarya kapasitesi beklentilerin üzerinde olabilir.

Piyasada bulunan iPhone 11 Pro’nun 3.046 mAh ve iPhone 11 Pro Max’in 3.969 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. Bu sene içinde tanıtılacak modellerin ise bu açıdan daha yüksek batarya kapasitesiyle gelmesi öne sürülüyor.

Ayrıca yeni modellerin 120 Hz ekran tazeleme hızıyla geleceği de iddialar arasında yer alıyor. Şimdiye kadar bulundurması beklenen özellikleri göz önünde bulundurduğumuzda daha fazla batarya tüketimine kesin gözüyle bakılıyor. Apple’ın, yeni iPhone modellerinde uzun kullanım süresi sunması için daha yüksek batarya kapasitelerini barındırması gerekiyor.

Bununla birlikte tasarımı ve donanımı hakkında çeşitli iddialar bulunmasına karşın şimdiye kadar batarya kapasitesiyle ilgili hiçbir bilgi bulunmaması da dikkat çekici bir nokta olarak görülebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz