Ana Sayfa Apple Apple, Florida’daki Apple Store’larını yeniden kapatıyor

Apple, Florida’daki Apple Store’larını yeniden kapatıyor

0

Apple, COVID-19 vakalarının artış gösterdiği eyaletler arasında bulunan Florida‘daki Apple Store’larını yeniden kapatıldığını açıkladı.

Apple, Florida’daki Apple Store’larını tedbir amaçlı olarak kapattığını duyurdu

Bloomberg’in haberine göre Florida’da Jacksonville ve Sarasota‘da bulunan Apple Store’lar dışında kalan mağazalar kapatıldı. Böylece ABD’de yeniden kapanan Apple Store’ların sayısı 32‘ye yükseldi. Bu da Apple’ın anavatanında bulunan 272 mağazanın yüzde 10’dan fazlasını oluşturuyor.

Apple geçtiğimiz hafta aralarında Florida‘nın da bulunduğu dört eyalette salgının etkisini artırmaya başlaması nedeniyle Apple Store’ların kapattığını açıklamıştı. Apple’ın Mayıs ayının sonlarında Apple Store’ları kademeli olarak yeniden açmaya başlamasına rağmen, ABD başta olmak üzere yeniden ülkelerde  COVID-19 vakalarının sayısı artmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta Apple sözcüsü konuyla ilgili olarak; “Hizmet verdiğimiz bazı topluluklardaki mevcut COVID-19 koşulları nedeniyle, geçici olarak bu bölgelerdeki mağazaları kapatıyoruz” demişti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz