Ana Sayfa Haberler Bütçe dostu iPhone modelleri gelecek

Bütçe dostu iPhone modelleri gelecek

0

Yeni nesil iPhone modellerinin fiyatı konusunda çıkan yeni sızıntıya göre Apple, bu yıl bütçe dostu iPhone modelleri de tanıtacak.

Apple, bütçe dostu iPhone modelleri tanıtabilir

Apple, bir problem yaşanmaması halinde Eylül ayı içerisinde iPhone etkinliğinde dört farklı model tanıtacak. Apple’ın bu yıl piyasaya süreceği cihazların fiyatlarını geçtiğimiz yıllara kıyasla daha uygun tutacağı ortaya çıkarıldı. Omegaleaks isimli Twitter kullanıcısı, yaptığı paylaşımla yeni nesil iPhone’ların fiyatları konusunda ilk sızıntıyı paylaştı.

Omegaleaks, paylaşımında Jon Prosser’un daha önce söylediği gibi 5,4 inçlik iPhone modeli 549 dolar tutarında satışa sunulacak. Ayrıca 6,1 inçlik iPhone modelinin ise 699 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacağı öne sürüldü. Paylaşılan bilgilere göre bu cihazların bu kadar uygun fiyatla gelmesinin ardında 4G desteğine sahip olması bulunuyor. Omegaleaks, aynı modellerin 5G destekli sürümlerinin ise sırasıyla 649 ve 749 dolar tutarlarında satışa sunulacağını belirtti.

Omegaleaks’in 4G uyumlu yeni iPhone modelleri pek mantıklı görünmese de Apple’ın iOS kullanıcı ekosistemini genişletmesi bakımından değerlendirilebilir bir opsiyon olarak görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz