Ana Sayfa Haberler Bu sene tanıtılacak iPhone’lar video kayıt açısından öne çıkabilir

Bu sene tanıtılacak iPhone’lar video kayıt açısından öne çıkabilir

0

EverythingApplePro isimli YouTube kanalı ve Max Weinbach‘a göre Apple’ın bu sene tanıtılacak iPhone’lar iki yeni kamera moduyla gelebilir.

Bu sene tanıtılacak iPhone’lar video kayıt özellikleri bakımından dikkat çekebilir

MacRumors‘un haberine göre bu yıl tanıtılacak Pro modellerinde 4K çözünürülüğünde 120 ve 240 FPS çekim opsiyonuyla gelebilir. Weinbach, iOS 14’ün geliştirici kodlarında Kamera uygulamasınının yeni video modlarına dair referanslar bulunduğunu söyledi.

Weinbach’ın kaynağı, daha sonra Apple’ın bu yeni kamera modlarını bu sene tanıtılacak iPhone’lar için dahili olarak test edildiğini doğruladı. Ayrıca bu yıl tanıtılacak üst düzey modeller için ayrılabileceğini de belirtti.

Apple’ın bu sene tanıtacağı iPhone modellerinde kamera geliştirmelerinin bulunması bekleniyor. Örnek vermek gerekirse, bu sene tanıtılacak iPhone modellerinin bir kısmında bu sene piyasaya sürülen iPad Pro modellerinde bulunan LiDAR tarayıcı özelliğinin bulunacağı sıklıkla bahsediliyor.

Ancak yeni 4K çekim modlarının yeni nesil iPhone’larda bulunacak olan A14 işlemcisiyle ilgili olması bekleniyor. Mevcut iPhone’larda  4K 60 FPS ve 1080p 240 FPS seçenekleri bulunuyor.

Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, bu yıl bir 5.4 inç, iki 6.1 inç ve bir 6.7 inç modeli olmak üzere OLED ekranlı dört iPhone modelinin piyasaya sürülecek. 5G’yi desteklemesi beklenen bütün cihazların ‌iPad Pro‌ ve ‌‌iPhone‌‌ 4 gibi düz kenarlı metal bir çerçeve içeren yeni bir tasarımla geleceği düşünülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz