Ana Sayfa Apple Gündemi iPhone kutusundan adaptör çıkmayabilir! Apple Gündemi #6

iPhone kutusundan adaptör çıkmayabilir! Apple Gündemi #6

0

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple gündemi hakkındaki haberleri değerlendirmeye devam ediyoruz. Bugün WWDC 2020’yi, iOS 14 ve iPhone 12 hakkındaki tüm detayları konuşacağız.

Apple gündemi bu hafta nasıl?

Apple gündemi bu hafta oldukça yoğundu. iPhone 12 hakkında devamlı olarak gelen haberler ile beraber birçok detayı sizlerle beraber değerlendirdik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri 6. Apple değerlendirme videomuz ile baş başa bırakalım.

Bu hafta neler konuştuk?

Bu haftaki Apple gündemi değerlendirme videomuzda ilk olarak WWDC 2020’de karşımıza çıkan işletim sistemleri hakkında konuştuk. iOS, iPadOS ve macOS’un yeni sürümleri hakkında konuştuk ve kullanıcılara sunulan yeniliklerin hayatımızı nasıl değiştireceğini anlattık. Bir diğer konumuz ise, iPhone’larda bu zamana kadar çoğu kişinin farketmediği detaylardı. iOS 14 ile beraber bu zamana kadar 4K YouTube videosu oynatamayan iPhone’lar, artık bu desteğe kavuşabilecek.

iPhone 12 hakkında da bazı haberler var. Uygun fiyatlı bir amiral gemisi serisi ile karşılaşacağız gibi dursa da kutu içeriğinde bazı eksikler olacak gibi gözüküyor. iPhone 12 kutusunun içerisinde, iPhone’u şarj etmek için herhangi bir adaptör çıkmayacak. Şu an için bir iddia gibi duran bu detaylar, kullanıcıları oldukça mutsuz edecek gibi. Bu gibi sızıntıları konuştuğumuz videomuzu mutlaka izleyin.

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler üretmeye devam edeceğiz. Siz de kanalımıza abone olmayı ve videolarımıza yorum yapmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz