Ana Sayfa Apple Windows’un eski başkanı Apple’ın işlemci değişikliği kararını övdü

Windows’un eski başkanı Apple’ın işlemci değişikliği kararını övdü

0

Apple’ın geçtiğimiz hafta gerçekleşen WWDC20‘de duyurduğu Apple Silicon isimli işlemcisi hakkında Windows’un eski başkanı Apple’ın bu hamlesini yorumladı.

Windows’un eski başkanı, Apple Silicon’un duyurulmasından etkilendi

Patently Apple‘ın haberine göre Microsoft’un Windows bölümünün eski başkanı olan Steven Sinofsky, Apple’ın son yirmi yıl içinde donanım ve yazılımını alanında yaptıklarına baktığını ve bu süreçte teknoloji tarihinin en dikkat çekici ürünlerden bazılarını geliştirdiğini söyledi.

Sinofsky, Apple’ın korkusuz uzun zamanlı stratejisi, açık birleştirilmiş planlaması/örneklendirmesi ve eşi benzeri görülmemiş uygulaması açısından etkilendiğini söyledi.

Apple’ın planlamasında korkusuz olmanın önemini belirten Sinofsky, Apple’ın stratejilerini sürdürmesi açısından ortakları ve ekosistem üyelerini yenilerine dönüştürmeye istekli olduğunu vurguladı.

WWDC20‘yi izleyen Sinofsky, Tim Cook‘un Apple Silicon‘un iki yıllık geçiş sürecini anlattığında çok şaşırdığını söyledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz