Ana Sayfa App Store Apple Design Awards’un kazananları açıklandı

Apple Design Awards’un kazananları açıklandı

0

Apple’ın dört oyun ve dört uygulama olmak üzere geliştiriciye verdiği Apple Design Awards’un bu seneki kazananları belli oldu.

Her yıl, uygulama ve oyun geliştiricilerinin olağanüstü emek harcadığını gösteriyor ve Apple olarak en iyilerini seçtiklerini söyleyen Apple Dünya Çapında Geliştirici İlişkileri Başkan Yardımcısı Ron Okamoto; “Apple Design Awards kazanmak; özel ve takdire şayan bir başarıdır. Bu ödülü daha önce kazanan geliştiriciler, en dikkat çekici uygulamalarından ve oyunlarından birkaçını yaptı. Vizyon, kararlılık ve titiz standartları aracılığıyla kazanan geliştiriciler Apple geliştirici ekosistemiyle birlikte Apple’daki herkese de ilham veriyor” dedi.

Apple Design Awards’un bu yıl kazanan uygulamaları

Darkroom, kolayca kullanılabilen Curves editörü sayesinde her seviyedeki fotoğrafçının sezgisel ve sanatsal ince ve ışık ve renk ayarı yapmasını mümkün hale getiriyor.

Looom ile kullanıcılar iPad’lerinden el çizim animasyonlarını daha hızlı ve erişebilir hale getirebiliyor. Kullanıcılar, eli veya Apple Pencil ile yapacağı çizimin ardından ekranı yukarı kaydırarak asetat eklemesinin ardından daha soluk bir şekilde görülecek.

Tasarımcıların genellikle kullandığı CAD yazılımı, Shapr3D ile yüksek donanımlı bilgisayarlardan iPad’lere geliyor. Bütün belli başlı CAD dosya formatları ile uyumlu ve 3 boyutlu baskı için anında dışa aktarma imkanı sunmasının yanında Apple Pencil ile tasarım deneyimini dokunsal hale getiriliyor.

Elle çizilmiş müzik notalarını profesyonelce biçimlendirilmiş notalar haline getiren StaffPad ile kullanıcılar eli veya Apple Pencil ile bestesinin notalarını yazabilecek. Kullanıcılar, üzerinde çalıştığı besteyi oynat tuşuna basarak sanal orkestra tarafından çalışını da dinleyebilecek.

Apple’ın oyun platformu Apple Arcade’de yer alan Sayonara Wild Hearts‘ta oyuncular, şehirlerin ve uzayın gerçeküstü manzaralarında motosikletiyle yarışacak.

Oyunun temelinde başkalarına yardım isteğini barındıran Sky: Children of Light‘ta oyuncular, zengin, açık bir dünyayı aydınlatmak üzere birlikte çalışıyor. Oyunda eşleşerek bulmacalar çözme, sırları açığa çıkarma veya ateşin başında el ele tutuşarak sohbet etme seçenekleri bulunuyor.

Dallanıp budaklanan, şarj kablosunu fişe takmak gibi sıra dışı çözümler gerektiren sanatsal bir bulmaca olarak tanımlanan Song of Bloom‘da geliştiricisi Philipp Stollenmeyer gibi kendine özgü bir havası bulunuyor.

Stratejik bir şekilde kartlardan bir ev inşa edip, atlayıp zırlayarak rüya gibi seviyelerden geçilen Where Cards Fall‘ın her seviyesinde kahramanın bir anısını barındırıyor. Bulmacaların çözülmesiyle beklenmedik ve son derece acıklı bir hikayenin bölümleri bir araya getiriliyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz