Ana Sayfa Haberler Apple’ın Apple Silicon ile masaüstü modu üzerinde çalıştığı iddia edildi

Apple’ın Apple Silicon ile masaüstü modu üzerinde çalıştığı iddia edildi

0

Apple’ın WWDC20’de tanıttığı Apple Silicon ile iPhone’a iPad’lerle Mac’ler arasındaki Sidecar özelliğine benzer bir özellik üzerine çalışıldığı öne sürüldü.

Apple Silicon ile birlikte yeni özellikler gelebilir

Apple Insider‘in haberine göre Catalyst projesiyle macOS ile iOS‘un entegre olarak çalışacağını reddeden Apple, bir sızıntıya göre Apple Silicon ile bir iPhone’da bir masaüstü deneyimi üzerine çalışıyor.

Mauri QHD isimli Twitter kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımda özelliğin hazır olduğu ve prototipler üzerinde çalışılmaya devam edildiğini söyledi. Ayrıca bu süreç içerisinde bu özelliğin daha iyi hale getirmek üzere çalışılmaların sürdüğünü de belirtti.

Bu özelliğin yalnızca diğer projelerin tamamlanmasını beklediğini söyleyen Mauri QHD, paylaşımında bu özelliğin geleceğinden oldukça emin olduğunu belirtti. Bununla birlikte pek çok faktöre bağlı olduğunun da altını çizdi.

Gelecek olan özelliğin Boot Camp‘e benzer olup olmadığı sorusuna Mauri QHD, daha hibrit olacağını söyledi.

Apple’ın böyle bir özelliği yıl içinde kullanıma sunması pek mümkün görünmüyor. Bu sebeple önümüzdeki sene gerçekleşecek WWDC etkinliğiinde duyurulması daha mümkün olabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz