Ana Sayfa Haberler iPhone 12’nin kamerası hakkında yeni iddia

iPhone 12’nin kamerası hakkında yeni iddia

0

Apple’ın bu yılın sonlarına doğru kullanıcılar tarafından tanıtılması beklenen iPhone 12’nin kamerası hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Apple hakkında yaptığı analizlerle bilinen ünlü analist Ming-Chi Kuo, iPhone 12’de yer alacak lenslerle ilgili olarak konuştu.

iPhone 12’nin kamerası yüksek kaliteli lensler ile gelecek

Paylaştığı iddiaların çoğunun doğru olmasıyla bilinen ünlü analistin yeni raporuna göre Apple, anlaşmalı tedarikçisi Largan’dan sekiz element kamera lenslerinin sevkiyatına başladı. Apple’ın bu hamlesi, herkesin aklına yeni nesil iPhone’ların kameralarında yer alabileceği geliyor.

Largan’ın tedarik dönemi, geçtiğimiz seneye göre bir aydan uzun süredir geciktiğini göz önünde bulundurursak yeni iPhone modellerinin Eylül ve Kasım ayları aralığında gelebileceği ihtimalini güçlendiriyor. Kuo, raporunda değinmemiş olsa da bunun temel sebeplerinden biri olarak COVID-19 pandemisi gösterilebilir.

Apple’ın bahsedilen lenslerin hangi modellerde kullanacağı belirsizliğini koruyor. Bir başka deyişle fotoğraf deneyimini bir üst seviyeye taşıyan uygun fiyatlı bir model görülebilir. Pro serisi modellerinde bu sene tanıtılan iPad Pro’da karşımıza çıkan LiDAR tarayıcı kullanılabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz