Ana Sayfa Haberler macOS Big Sur ile yazılım güncelleme süreleri kısalacak

macOS Big Sur ile yazılım güncelleme süreleri kısalacak

0

Apple, WWDC20’de tanıttığı macOS Big Sur ile tasarım değişikliklerinin yanında güncellemelerin yüklemeleri kısa süre içinde gerçekleşecek.

macOS Big Sur ile güncellemelerin yükleme süreleri kısalacak

Mevcut işletim sistemleri için yayımlanan güncellemeler 1 saat içinde gerçekleşiyor. Güncelleme süreleri, güncellemenin boyutu ve Mac modellerine göre farklılık gösteriyor. Apple’ın web sayfasında paylaştığı bilgiye göre macOS Big Sur ile bu süreler, daha kısa zaman içinde gerçekleşecek.

Bu süre içinde arka planda yapılan yükleme işlemlerinin önemli katkısı olacağı belirtiliyor. Bununla birlikte şimdilik ne kadarlık bir artış olacağı konusunda net bir bilgi yer almıyor.

macOS Big Sur’un güncelleme yükleme süreleri konusundaki artış ile ilgili olarak ilk macOS Big Sur beta sürümündü denemelerinden elde edilen bilgilere göre, uygulama açılış süreleri bakımından önemli bir hızlanma yer alıyor. Apple’ın yeni macOS sürümünde dosya yönetimi bakımından da ciddi geliştirmeler yer alıyor. Bunun sonucunda uygulamalar ve güncellemelerin yüklemelerinde gözle görülür şekilde kendini gösterecek.

macOS Big Sur’un beta sürümü WWDC20’nin ardından geliştiricilere sunuldu. Bu ayın içerisinde halka açık beta sürümü de yayınlanacak. Sonbahar içinde de genel kullanıma sunulması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz