Ana Sayfa Haberler iOS 13.5.1 kullanıcıları, pil tüketiminden şikayetçi

iOS 13.5.1 kullanıcıları, pil tüketiminden şikayetçi

2

iOS 13.5.1 kullanıcıları, pil tüketiminden şikayet ediyor. ZDNet’in raporuna göre bu sorunun temelinde arka planda çalışan uygulamalar bulunuyor.

iOS 13.5.1 kullanıcıları batarya konusunda sorun yaşıyor

Apple, iOS 13.5.1 güncellemesini sürümünü Haziran ayında yayınlamıştı. Güvenlik açıkları ve hata düzeltmelerinin yanında Jailbreak için önemli bir güncelleme olan iOS 13.5.1 kullanıcılarının büyük kısmı pil tüketiminden şikayetçi.

Kullanıcılar, iOS 13.5.1’de bataryalarının normale kıyasla daha kısa sürede tükendiğini belirtiliyor. Bu sorunun iPhone’ların arka planında çalışan uygulamalardan kaynaklanıyor olabileceği düşünülüyor.

Bu şekilde sorunlarla karşılaşan iPhone kullanıcıları, Ayarlar‘ın Genel kısmında yer alan  Arka Planda Uygulama Yenile kısmı üzerinden belirli uygulamalar için bu özelliği devre dışı bırakabilir.

Bu tip sorunlarla karşılaşan kullanıcıların kısa süre önce üçüncü beta sürümü yayınlanan iOS 13.6 ile bu konuyu geride bırakabileceği mümkün görülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz