Ana Sayfa App Store iPad’lerde Gmail uygulamasına Split View desteği eklendi

iPad’lerde Gmail uygulamasına Split View desteği eklendi

0

Apple, son birkaç iOS sürümü için iPad’lerde Split View özelliğini yaygınlaştırmak için çaba harcadı ve uzun bekleyişin ardından Gmail uygulamasına da bu özellik eklendi.

Merakla beklenen özellik Gmail uygulamasına dahil edildi

Google, uzun süredir devam eden bir şikayeti ele alarak, iOS için Gmail uygulamasına Split View desteği ekledi. Apple, Split View özelliğini 2015 yılında kullanıma sunduğu iOS 9 ile sunmuştu. Ancak Gmail, geçen aya kadar hiç desteklemedi.

Gmail tarafından bu konuyla ilgili olarak yapılan resmi açıklamada; “iPad kullanırken, Gmail ile birlikte diğer iOS uygulamalarını aynı ekran içinde kullanabilirsiniz. Toplantı saatini onaylamak için bir e-postayı yanıtlamadan önce planlamanızı kontrol etmek için Split View ile Gmail ve Google Takvim’i aynı anda kullanabilirsiniz. Ayrıca Gmail’den ayrılmadan resimleri Google Fotoğraflar‘dan e-postaya kolayca sürükleyip bırakabilirsiniz” şeklinde tanıttı.

Gmail’in üç hafta önce yayınladığı 6.0.200531 sürümünde yer alan bu özellikle sürüm notlarında konuyla ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor.

Google, iPad kullanıcılarına Gmail’i daha verimli kullanması adına G Suite müşterileri ve Google Hesapları tarafından ücretsiz olarak kullanılan klavye kısayollarını öneriyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz