Ana Sayfa iOS iOS 14 Public Beta yayınlandı!

iOS 14 Public Beta yayınlandı!

0
Apple tarafından iPadOS 14 Public Beta yayınlandı! - SihirliElma.Com

Apple yeni yazılım güncellemelerini WWDC 2020 etkinliğinde bizlerle paylaşmıştı. Yeni iOS, iPadOS, macOS güncellemeleri gelen yeniliklerle birlikte dikkatleri de üstüne topladı. Bugün ise iOS 14 Public Beta yayınlandı!

iOS 14 Public Beta çıktı!

WWDC 2020 ile birlikte tanıtılan yeni yazılım güncellemeleri Public Beta için hazır. iOS 14, iPhone’un temel deneyimini doğrudan değiştiren önemli bir güncelleme oldu.

Ana Ekrandaki uygulama görünümü tamamen yeniden tasarlanmış widget‘larla değişti. Uygulama Kitaplığı ile de uygulamaları düzenlemenin yeni yolu iOS 14 ile karşımıza çıktı. Birçok widget da yeni iOS güncellemesi ile karşımıza çıktı.

Apple tarafından iPadOS 14 Public Beta yayınlandı! - SihirliElma.Com

Daha kompakt bir arayüz tasarımıyla karşımıza çıkan iOS 14 güncellemesi hem mesajlarda hem de iPhone üzerindeki birçok işlevinizde sizlere kolaylık sağlayacak.

Yeni memojiler, haritalar eklentisi ve çeviri özelliği de iPhone kullanım deneyiminizi tamamen değiştirecek gibi duruyor. Bu süreci erkenden deneyimlemek için de iOS 14’ün Public Beta sürümüne kaydolabilir, herkesten önce yeni iOS sürümünü deneyimleyebilirsiniz.

Public Beta sürümü nasıl yüklenir?

Public Beta sürümünü yüklemek için buraya tıklayarak Beta Yazılım Programı’na kayıt olmanız gerekiyor. Adımları tamamladığınızda Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümünde Public Beta güncellemesini göreceksiniz.

iOS 14 güncellemesi alacak cihazlar

– iPhone SE 2020

– iPhone 11

– iPhone 11 Pro

– iPhone 11 Pro Max

– iPhone XS Max

– iPhone XS

– iPhone XR

– iPhone X

– iPhone 8 Plus

– iPhone 8

– iPhone 7 Plus

– iPhone 7

– iPhone 6S

– iPhone 6s Plus

– iPhone SE


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz