Ana Sayfa Haberler Furkan’ın telefonunda ne var?

Furkan’ın telefonunda ne var?

0

Sihirli Elma YouTube kanalında sizler için farklı içerikler üretmeye ve karşınıza çıkarmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda editörlerimizden Furkan’ın telefonunda ne var yakından bakıyoruz ve ondan iPhone kullananların bilmesi gerekenler konusunda bilgiler alıyoruz.

Furkan’ın telefonunda ne var?

Editörlerimizden Furkan’ın telefonunda ne var videosu ile karşınızdayız. Bu videomuzda Furkan’ın telefonunun içerisindeki uygulamalara yakından bakıyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Furkan’ın telefonu iPhone 11 özellikleri neler?

6.1 inç büyüklüğündeki likit LCD ekran ile birlikte gelen telefonun ekranı 828 x 1792 piksel çözünürlük sunuyor. Bu da 326 ppi ekran yoğunluğu anlamına geliyor. Telefonun ekran parlaklığı ise 625 nit değerine sahip. Ekranın desteklediği diğer özellikler ise, True Tone, Wide Color Gamut ve 120 Hz dokunma hassasiyeti olarak sıralanıyor.

Donanım özelliklerine geçecek olursak, burada karşımıza A13 Bionic isimli yeni işlemci çıkıyor. 7nm+ teknolojisi ile üretilen bu işlemci hem güçlü hem de az güç tüketiyor. İşlemci özelliklerinde iki adet 2.65 GHz hızında çalışan yüksek performans çekirdeği karşımıza çıkıyor. Diğer dört işlemci ise 1.8 GHz hızında çalışıyor. Grafik birimi tarafında ise Apple’ın dört çekirdekli bir grafik birimi kullanılıyor. 4 GB RAM ile gelen telefonun 64 GB, 128 GB ve 256 GB olmak üzere üç farklı depolama alanı alternatifi bulunuyor.

iPhone 11 ana kamerası f/1.8 diyafram değeri ne ve 26 mm’lik geniş açılı görüşe sahip olan telefon artık insan olmayan nesnelerin de portre fotoğrafını çekebiliyor. Arkadaki diğer 12 Megapiksellik ikinci kameranın diyafram değeri f/2.4 olarak, görüş açısı ise 13 mm olarak karşımıza çıkıyor. Yaklaşık 123 derecelik açılarla fotoğraf çekebilen bu kamera sayesinde iPhone 11 artık geniş açılı fotoğrafların üstesinden gelebiliyor. Önde de yine 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera kullanılıyor. Diyafram değeri f/2.2 olan kameranın 23 mm’lik görüş açısı bulunuyor. ToF 3D kamera da öndeki kamera sisteminde bulunuyor.

Arkadaki kamera ile 4K çözünürlüğünde 30 FPS ve 60 FPS video kaydı yapmak mümkün. Ayrıca, 1080p 30 FPS, 60 FPS, 120 FPS ve 240 FPS çekimler yapılabiliyor. HDR ve stereo ses kaydı da mevcut. Ön kamera ile de 4K 60 FPS‘e kadar video kaydı yapılabiliyor. Telefon 3.110 mAh bataryaya sahip, bu batarya kutudan çıkan adaptörle 3 saate yakın bir sürede şarj oluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz