Ana Sayfa Haberler Apple A14 Bionic işlemci görüntüleri ortaya çıktı

Apple A14 Bionic işlemci görüntüleri ortaya çıktı

0

Son günlerde ortaya çıkan iPhone 12 ile ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde iOS 14’te ortaya çıkan yakınlaştırma özelliğinden dolayı 5.4 inç iPhone 12 olacağının ortaya çıkmasının ardından, telefona güç verecek A14 Bionic işlemcisinin görüntüleri ortaya çıktı.

Apple A14 Bionic işlemci görüntüleri ortaya çıktı

Söz konusu görüntüler, Pazartesi günü Twitter’da Mr.White tarafından paylaşıldı. Tweette, A14 Bionic işlemcisinin RAM kısmı yer alıyor. İlgili hesap daha önce de Apple ürünleri hakkında doğru görüntüleri ve ayrıntıları paylaşmıştı.

Karşımıza iPhone 12 ile çıkacak olan işlemci, TSMC tarafından üretilen ilk 5 nm işlemci olma özelliği taşıyor. Sızdırılan kıyaslama puanları, işlemcinin iPad Pro’daki A12Z’den iki kat daha hızlı olabileceğini gösteriyor.

Haziran ayında, Mr.White’ın paylaştığı tweette, iPhone 12 modellerinin 20W gücü destekleyen adaptörlerle geleceği bilgisi paylaşılmıştı. Pazartesi günü ortaya çıkan ön montaj görüntüleri, yine de A14 Bionic hakkında ayrıntılı bir bilgi sunmuyor.

Apple’ın Eylül ayında iPhone 12 serisinde daha düşük fiyatlı 5.4 inç ekranlı bir cihaz ile iki 6.1 inç ve 6.8 inç ekranlı dört model satışa çıkarması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz