Ana Sayfa Haberler Android telefondan iPhone veri aktarma!

Android telefondan iPhone veri aktarma!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında “Nasıl Yapılır” videolarımıza devam ediyoruz. Bu videomuzda Android telefondan iPhone veri aktarma işlemi kolayca nasıl yapılır sizlere anlatıyoruz.

Android telefondan iPhone veri aktarma işlemi

Yeni bir iPhone aldığınızda eski Android telefonunuzdan bilgilerinizi yeni telefonunuza aktarmak zor gibi gözükebilir. Bu işlem birçok kişi tarafından zor olarak görülse de Move To iOS uygulaması ile yeni iPhone’ununuza verilerinizi aktarmak oldukça kolay. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Aktarma işlemi için neler yapmamız gerek?

Yeni bir iPhone’un kurulum aşamasında sizlerin karşısına bazı seçenekler gelir. Bu seçeneklerin arasında Android telefondan verileri kopyalama seçeceğini seçmeniz gerekir. Bu seçeneği seçtikten sonra karşınıza bir takım kullanıcı sözleşmeleri çıkar ve bu sözleşmeleri kabul ettikten sonra sıradaki adım ise yeni kullanacağınız Android telefondan kod almaktır. Android telefonunuza indireceğiniz Move To iOS uygulamasına girip, aktarıma başlamak için kodu almanız yeterli. Bu kodu iPhone’a girmeniz ardından, aktarım işleminin ilk adımını tamamlamış oluyorsunuz.

Aktarım işlemi başlamadan önce sizlere hangi verileri aktarmak istediğiniz soruluyor. Buradaki seçenekler arasından istediğiniz verileri seçiyorsunuz ve aktarımı başlat demeniz ardından aktarım başlıyor. Başlayan aktarımın süresi, sizin telefonlar arasındaki veri büyüklüğüne göre değişiyor. Eğer aktardığınız dosyaların boyutu  yüksekse, veri aktarım süresinin de büyük olmasından korkmamanız gerekiyor.

Bu videoda sizler için çoğu kişi tarafından merak edilen soruların cevaplarını yanıtladık. Başka merak ettiğiniz sorular varsa, YouTube yorumları üzerinden bizlerle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz