Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone’lar için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

iPhone’lar için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda bizlere sıkça sorulan iPhone’da fotoğraf düzenleme programı önerilerine değiniyoruz.

iPhone’da fotoğraf düzenleme programı önerileri

Sihirli Elma YouTube kanalında sizler için Apple hakkındaki videolarımıza devam ediyoruz. Bu videomuzda iPhone’larda fotoğraf düzenlemek için sizlere tavsiye ettiğimiz uygulamalara değiniyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Hangi uygulamaları tavsiye ettik?

Sizlere bu videomuzda farklı farklı özellikleri olan ücretli ve ücretsiz farklı uygulamalar tavsiye ettik. Bu uygulamalar arasındaki FaceTune 2, yüzünüzü daha temiz bir hale getirmek için harika bir şekilde çalışıyor. Bir diğer uygulama olan ReTouch ise, fotoğraflardaki istenmeyen nesneleri yok edebiliyor. Bu istenmeyen nesneler bir insan da olabilir bir elektrik direği de olabilir. Diğer tavsiyemiz ise tabii ki Snapseed oldu. Bu uygulama ile de birçok ayarı uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Sizler için tavsiye ettiğimiz bu uygulamalara göz atabilir ve sizler de indirebilirsiniz. Uygulamaları kolayca indirebilmeniz için videonun açıklamalar kısmına da indirme linklerini bırakacağız. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz