Ana Sayfa Haberler Apple Magic Keyboard kutusundan çıkıyor!

Apple Magic Keyboard kutusundan çıkıyor!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınızdayız. Apple Magic Keyboard kutu açılışı videomuzda Apple’ın bilgisayarları için tasarlanmış olan ve farklı özellikleri ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran sihirli klavyeyi kutusundan çıkartıyoruz.

Apple Magic Keyboard kutu açılışı 

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda 1.199 TL fiyat etiketine sahip bir klavyeyi kutusundan çıkartıyoruz.

Apple Magic Keyboard özellikleri neler?

Apple’ın aksesuarları arasında en dikkat çekici ve en şık modellerinden bir tanesi olan Magic Keyboard oldukça işlevsel özelliklere sahip. Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard, genişletilmiş yerleşime, belge içinde gezinmeyi kolaylaştıran hızlı kaydırma tuşlarına ve oyun oynamayı daha eğlenceli hale getiren tam boy ok tuşlarına sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Büyük olmanın yanı sıra bu klavye, makas tipi mekanizması ile yazma işlemini de kolaylaştırıyor. Şarj edilebilir yerleşik pile sahip klavye, bir ay veya daha uzun süre şarj edilmeden kullanılabiliyor.

Apple’ın 1.199 TL klavyesini kutusunda çıkarttığımız videomuzu izledikten sonra kanala abone olmayı unutmayın. İyi seyirler!

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz