Ana Sayfa Haberler e-SIM müjdesi geldi! – Apple gündemi #7

e-SIM müjdesi geldi! – Apple gündemi #7

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Apple Gündem değerlendirme videomuzda Apple hakkında son zamanlarda ortaya çıkan haberleri değerlendirdik. Apple haberleri bu hafta da bomba gibi!

Apple haberleri bu hafta da bomba gibi!

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Apple hakkında son zamanlarda ortaya çıkan haberleri sizlere aktarıyor ve değerlendiriyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Apple Gündeminde neler konustuk?

Apple Gündeminde bu hafta yine her şey çok hızlıydı. Apple gündeminin ilk konusu Eylül ayının sonunda veya Ekim ayının başında gerçekeleştiricek olan iPhone 12 tanıtımı. iPhone 12 tanıtımı sırasında, 2 yıl önce karşımıza çıkartılan ancak halen herhangi bir hareket göremediğimiz AirPower ve AirTag tekrar karşımıza çıkabilir. Bu etkinlikte tanıtılacak olan iPhone 12, LCD ekran yerine artık OLED ekran ile karşımıza çıkacak. Ayrıca tanıtım ile beraber Apple Watch 6 ve diğer aksesuarlar da karşımıza çıkacak. Apple Watch 6 hakkındaki haber ise biraz daha çarpıcı. Apple Watch 6’nın bataryası, eski modellere göre biraz daha küçük olacak. Bu kullanıcıları üzen bir haber oldu.

Sihirli Elma YouTube kanalında birçok konuyu konuştuk. Bu konuların hepsini videomuzdan izleyebilir ve yorumlarda bulunabilirsiniz. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz