Ana Sayfa Apple Watch iPhone 12, Apple Watch ve iPad tanıtım tarihleri ortaya çıktı

iPhone 12, Apple Watch ve iPad tanıtım tarihleri ortaya çıktı

0

Geçtiğimiz ay iPhone 12 modellerinin normalden daha geç satışa çıkacağını açıklayan Apple, bu açıklamasıyla tanıtım tarihleri konusunda spekülasyonlara yol açtı. Sızıntılarıyla ünlü Jon Prosser, iPhone 12 tanıtım tarihi konusunda yeni açıklama yaptı.

iPhone 12 tanıtım tarihi ortaya çıktı

Tanıtımları “normal şartlarda” oldukça yaklaşan yeni iPhone modellerinin heyecanı giderek artıyor. Şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılarla dört farklı iPhone 12 modeli tanıtması beklenen Apple’ın tanıtım tarihleri ile ilgili sessiz kalması söylentileri artırıyor.

iphone 12 tanıtım tarihi

Apple hakkındaki sızıntılarıyla ünlü Jon Prosser, son paylaştığı bilgilerle yeni tanıtım tarihlerini açıkladı. Buna göre iPhone 12 etkinliğinin 12 Ekim haftasında yapılacağı ortaya çıktı. Yeni modelin ön siparişinin tanıtım haftasında başlaması ve ürün sevkiyatlarının ise bir sonraki hafta başlaması bekleniyor.

iPhone 12 modelleri dışında Apple Watch ve iPad de tanıtacak olan Apple, Jon Prosser’ın aynı sızıntısına göre 7 Eylül’de iki yeni nesil Apple Watch ve iPad‘i tanıtması bekleniyor.

iPhone 12 cihazlarının 19 Ekim tarihlerinde gönderilmeye başlanacağını söyleyen Prosser, iPhone 12 Pro modellerinin sevkiyatları hakkında herhangi bir bilgi bulunmadığını belirtti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz