Ana Sayfa Apple Music Apple Music için yeni radyo istasyonları yayınlandı

Apple Music için yeni radyo istasyonları yayınlandı

0

Beats Apple Music için iki yeni radyo istasyonu tanıtıldı ve popüler Beats 1 istasyonu isim değiştirerek rakipleriyle arasındaki rekabeti güçlendirmek için yeni bir adım atıldı.

apple music yeni radyo istasyonları

 

Apple Music için yeni radyo istasyonları yayınlandı

Apple Music Country ve Apple Music Hits adında iki yeni radyo istasyonu çıkaran şirket, Beats 1 adlı radyo istasyonunu Apple Music 1 ismiyle değiştirdi. Apple, bu hareketiyle Spotify gibi rakipleriyle daha sıkı mücadele etmek için yenilik yapmaya devam edeceğini gösterdi.

apple music için yeni radyo istasyonları

Apple Music Country, tahmin edileceği üzere country müziğine odaklanacak. Luke Bryan, Carrie Underwood ve Jimmie Allen gibi sanatçıların özel şovlarının yanı sıra birden fazla canlı yayın sunucusu olacak.

apple music için yeni radyo istasyonları

Apple Music Hits ise ana akımdaki en iyi müziğe odaklanacak. Canlı yayın sunucuları arasında Estelle ve Nicole Sky yer alırken, sanatçı odaklı özel şovlar ise Backstreet Boys, Ciara, Shania Twain ve Snoop Dogg gibi isimlerden gelecek. Beats 1 markasının yeniden adlandırılması ile birlikte Apple, Lady Gaga, J Balvin, Travis Scott ve Haim ile yeni kanalında farklı şovlar yayınlayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz