Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone almayı durdurun! İşte sebebi!

iPhone almayı durdurun! İşte sebebi!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda, iPhone 12 özellikleri olarak ortaya çıkan sızıntıları sizler için derledik ve iPhone 12’nin çıkış tarihine kısa bir süre kala neden herhangi bir iPhone modeli almamanız gerektiğine yakından baktık.

iPhone 12 tanıtımına çok az kaldı!

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple hakkında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda iPhone 12 hakkında 11 ay içerisinde çıkmış en mantıklı ve gerçekçi iddia ve sızıntıları sizler için derledik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

iPhone 12 özellikleri neler olacak?

Bu zamana kadar karşımıza çıkan verilere göre, Eylül ayının sonlarına doğru karşımıza  iPhone 12iPhone 12 MaxiPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modelleri çıkacak. Bu 4 farklı model, farklı farkılı kullanıcılara hitap edecek.. Apple işlemci tarafında hiçbir telefonu ayırmadan en güçlü işlemciyi kullanırken, iPhone 12 ile 12 Max ve iPhone 12 Pro ile 12 Pro Max modelleri arasında en büyük fark ekran ve batarya tarafında olacak. Ayrıca iPhone 12 modellerinde Super Retina display4 GB RAM12 megapiksel geniş ve ultra geniş açı kamera bulunacak.

Tüm bu özelliklerden videomuzda bahsettik. iPhone 12 serisi hakkında tüm bilgileri videomuzdan öğrendikten sonra kanalımıza abone olmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz