Ana Sayfa Haberler Apple Gündem: Apple özel etkinliğine ramak kala!

Apple Gündem: Apple özel etkinliğine ramak kala!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Apple Gündem videomuzda, 15 Eylül’de gerçekleştirilecek olan Apple özel etkinliğine günler kala, karşımıza nelerin çıkabileceğini yani Apple neler tanıtacak sorusunu değerlendiriyoruz.

Apple Etkinliğine günler kaldı!

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple’a özel içerikler üretmeye devam ediyoruz. Her hafta sizlerin karşısına çıktığımı Apple Gündem videosunda bu hafta Apple ve yenilikleri konuştuk. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Apple neler tanıtacak?

Apple, 15 Eylül 2020 tarihinde bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte her yıl en yeni iPhone’lar ve Apple Watch karşımıza çıksa da bu yıl birkaç değişiklik olabilir. Covid-19 süreci boyunca devamlı olarak ertelenecek mi gözüyle bakılan iPhone 12 tanıtım tarihi için çok farklı tahminler var. Bu videoda bu tahminler ile muhtemel iPhone 12 özelliklerini konuştuk. Diğer konuştuğumuz konular ile Apple hakkında son zamanlarda en çok merak uyandıran haberler oldu. Apple’ın başına hangi ismin geçeceği, yeni Mac’lerin işlemcileri gibi detaylı konuları sizler için konuştuk.

Videomuzu izledikten sonra YouTube kanalımıza abone olmayı ve yorum yapmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz