Ana Sayfa Haberler iPhone 12 ile klasik bir aksesuar geri dönebilir!

iPhone 12 ile klasik bir aksesuar geri dönebilir!

0

Apple’ın “Hi, Speed” etkinliği öncesinde iPhone ve HomePod tahminlerinin yanı sıra, Weibo kaynaklı sızıntıda iPhone 12 hakkında renk, fiyat veya boyutla ilgisi olmayan ilginç bir haber paylaştı. Sızıntıya göre klasik olarak bilinen MagSafe, Apple’ın yeni telefonuyla gelebilir.

iPhone 12 ile klasik bir aksesuar geri dönebilir!

“Kang” adına sahip Çinli bir Weibo hesabı, 13 Ekim’de yapılacak Apple etkinliğinde duyurulacak iPhone 12 serisinin tamamı için ayrıntılar ve söylentilere göre HomePod mini dahil olmak üzere, doğru olduğu iddia edilen bilgileri yayınladı.

Bu bilgilere ek olarak,  Apple’ın MagSafe içeren yeni bir manyetik iPhone kılıfını ve her ikisinde de 15W’lık MagSafe Şarj Cihazı ve MagSafe Duo Şarj Cihazı adlı iki resmi Apple kablosuz şarj cihazını duyuracağını iddia ediyor.

iphone 12 magsafe

MagSafe, Apple’ın ilk olarak 2006 yılındaki MacBook Pro modellerinde görülen, ancak popülerliğine rağmen 2016 ve 2019 arasında tüm Apple ürün serilerinde kullanımdan kaldırılan ve yerini Type-C bağlantısına bırakan, manyetik olarak eklenmiş bir güç adaptörü olarak hatırlanıyor.

Ağustos ayında, Weibo’da paylaşılan ve ‌iPhone 12’den geldiği söylenen görüntüler, cihazın gövdesinde dairesel bir mıknatıs dizisini gösteriyor. Sızıntı, Apple’ın kendi kablosuz şarj cihazını tanıtması durumunda mıknatısların hizalama amaçlı olabileceği şeklinde düşünülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz