Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone 12 serisi bizlere neler sunuyor?

iPhone 12 serisi bizlere neler sunuyor?

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda, tanıtımı dün akşam gerçekleştirilen iPhone 12 serisi özellikleri neler yakından bakıyoruz.

iPhone 12 serisi özellikleri neler?

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple ekosistemine özel videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda, 2 saat süren Apple etkinliğini en kısa sürede özetleyemeye çalıştık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Karşımıza neler çıktı?

Apple canlı etkinliği 2 saate yakın bir sürede gerçekleştirildi ve bu süre boyunca iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max ile beraber HomePod mini de tanıtıldı. Uzun zamandır beklenen telefonlar, genel olarak birbirine benzer özelliklere sahipler ancak videomuzda da bahsettiğimiz bu özellikler oldukça etkileyici. iPhone 12 serisi ile beraber hiçbir telefonda LCD ekran göremezken, tüm telefonlarda Super Retina XDR ekran panelinin kullanıldığını görebiliyoruz.

Telefonlarda Apple A14 Bionic işlemcisi kullanılmış. Bu işlemci dünyanın ilk mobil 5 nm mimariye sahip işlemcisiyken aynı zamanda dünyanın en güçlü mobil işlemcisi olarak da karşımıza çıkıyor. Telefonlarda kullanılan bu işlemci telefonun yapay zekasına sağladığı katkı ile, kameranın performansını daha da artıyor.

Telefonlar hakkında videomuzda birçok detaydan bahsettik. Bu detayların hepsini videomuzdan görebilir ve kanalımıza abone olabilirsiniz. Videomuzu izledikten sonra da sizler de fikirlerinizi yorumlar kısmına yazabilirsiniz. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz