Ana Sayfa Aksesuar MagSafe ve iPhone 12 silikon kılıf teslimatları başladı

MagSafe ve iPhone 12 silikon kılıf teslimatları başladı

0

Apple’ın iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleri ile kullanıcılara kablosuz şarj ünitesini sunduğu MagSafe aksesuarları için ilk teslimatlar yapılmaya başlandı. Anlaşıldığı kadarı ile Apple, iPhone 12’lerden daha hızlı biçimde aksesuarlarını gönderiyor.

MagSafe ve iPhone 12 silikon kılıf teslimatları başladı

Apple’ın uzun yıllar MacBook şarj kablosunda kullandığı ancak daha sonra kullanımını kaldırdığı MagSafe, yıllar sonra iPhone 12 ile yeniden hayatımıza giriyor. Özellikle kablosuz şarj konusunda ön plana çıkartılan bu yeni özellik, mıknatıs yardımıyla iPhone 12 ve iPhone 12 Pro’nun arkasına çeşitli aksesuarlar ve şarj cihazı takılmasına imkan sağlıyor.

magsafe iphone 12

Henüz iPhone 12 ve iPhone 12 Pro siparişleri teslim edilmeye başlanmamış olsa da Apple, aksesuar konusunda siparişleri teslim etmeye başladı. Bununla birlikte de yeni iPhone MagSafe şarj cihazları ve silikon kılıflarının kutu açılım videoları da yaygınlaşmaya başladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz