Ana Sayfa Haberler iPhone 12 için ters kablosuz şarj mümkün olabilir

iPhone 12 için ters kablosuz şarj mümkün olabilir

0

Geçtiğimiz yıl Apple’ın iPhone 11’de ters kablosuz şarj özelliği tanıtacağı konuşuluyordu ancak son sürümde özelliğin kaldırıldığı iddia edilmişti. Şimdi firmanın iPhone 12 modellerinde ters kablosuz şarj özelliği için destek eklediği görülüyor.

iPhone 12 için ters kablosuz şarj mümkün olabilir

Jeremy Horwitz, Apple iPhone 12 için yapılan FCC dosyalarında, bu yılki cihazların çift taraflı kablosuz şarj desteği olduğunu aktardı. Yeni Apple akıllı telefonun normal Qi şarj cihazlarıyla ve ayrıca aksesuarları şarj edebilen yeni bir “360 kHz’de şarj işlevi” ile çalıştığını söylüyor.

iphone 12 için ters kablosuz şarjBu anlamda, yeni iPhone modelleri için ortada ters kablosuz şarj özelliği için engel kalmamış gibi görünüyor. Ancak tahminler Apple’ın bu özelliği yazılımsal olarak engellediği yönünde.

Yeni ortaya çıkan AirPods 3 ve AirPods Pro 2 haberleri sonrası, bu iki yeni kablosuz kulaklığın tanıtılmasıyla iPhone 12 için de bu özelliğin kullanılabileceği konuşuluyor. Kulaklıkların 2021 yılı içinde ortaya çıkması bekleniyor. Bu da iPhone 13 öncesi ters kablosuz şarj özelliğinin karşımıza çıkabileceğine işaret ediyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz