Ana Sayfa Haberler iPhone’u değiştiren Siri kestirmeleri

iPhone’u değiştiren Siri kestirmeleri

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda, iOS’un en sevilen özelliklerinden bir tanesine yakından bakıyoruz ve en iyi Siri kestirmeleri neler sizler için sıralıyoruz.

En iyi Siri kestirmeleri neler sizler için sıraladık!

Sihirli Elma YouTube kanalındaki bu videomuzda Siri kestirmeleri hakkında oldu. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Hangi kestirmeleri sizler için sıraladık?

Videomuzda sizler için bir birinden farklı 7 farklı Siri kestirmesi sıraladık. Sıraladığımız ilk kestirme, sizlerin sosyal medyada dilediğiniz post veya YouTube videosunu indirmenizi sağlayan bir kestirme oldu. Bir diğer kestirme ile, dinlettiğiniz herhangi bir şarkı direkt olarak Spotify üzerinden bulunabiliyor. Diğer kestirmemiz ise fotoğrafları GIF haline getiren ve bizlerin de oldukça fazla sevdiği bir kestirme. Make GIF kestirmesi ile beraber, dilediğiniz videoyu veya Live fotoğrafı GIF haline tek tuş ile çevirebiliyorsunuz.

Videomuzda tüm Siri kestirmelerini bulabilir ve videonun açıklamalar kısmında linke ulaşabilirsiniz. Videomuzu izledikten sonra en sevdiğiniz kestirmeyi yazmayı ve kanalımıza abone olmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz