Ana Sayfa Apple iOS 14.2 sürümü için JailBreak yayınlandı

iOS 14.2 sürümü için JailBreak yayınlandı

1

Birçok iPhone kullanıcısı cihazına JailBreak yazılımı kurmak için Checkra1n tarafından yayınlanan yöntemleri kullanıyor. Checkra1n, iOS 14.2 için JailBreak güncellemesi yayınladığını açıkladı.

iOS 14.2 için JailBreak yayınlandı

Yeni güncelleme ile A10, A10X işlemcileri de destekleyen yeni sürüm A11 işlemci ile gelen iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini kısıtlı olarak destekliyor.

iOS 14.1 ve 14.2 sürümlerini içeren yeni güncelleme JailBreak kullanıcılarına GUI/TUI için Hızlı Mod seçeneği de sunuyor.

iOS 14.2 sürümü için JailBreak yayınlandı

Kurulum sırasında yaşanan çökmelerin giderildiği yeni JailBreak sürümünde değiştirilmiş Checkra1n sürümü kullanan kullanıcılar bir uyarı penceresi ile karşılaşacak.

Şimdilik sadece macOS ve Linux destekleyen Beta sürüm yakın zamanda Windows cihazlar için da kullanılabilir hale gelecek.

Checkra1n JailBreak kullanan kişiler sadece Cydia paket yöneticisini yükleyebiliyor. Geliştirici ekip birkaç hafta içerisinde diğer paket yöneticilerinin de destekleneceğini açıkladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz