Ana Sayfa Apple Apple Podcasts için web oynatıcı desteği

Apple Podcasts için web oynatıcı desteği

0

Bir süredir Apple Music için benzer bir sisteme sahip olan Apple, Podcasts için web oynatıcı özelliğini kullanıcıların beğenisine sundu.

Apple Podcasts için web oynatıcı özelliği tanıtıldı

Milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen Apple Podcasts, içerik üreticilerinin en çok tercih ettiği uygulamalar arasında yer alıyor.

Apple Podcasts için web oynatıcı desteği geldi

Sunulan yeni özellik sayesinde içerik üreticileri hazırladıkları Podcast kayıtlarını daha fazla kişiyle paylaşabilecek. Ayrıca kullanıcıların da abonelik sistemine daha kolay bir şekilde erişeceği aşikar.

Apple Podcasts Marketing Tools sayfasında yer alan arama çubuğu üzerinden istediğiniz Podcast kaydını aratabilir, aradığınız Podcast üreticisinin tüm kayıtlarına ulaşabilirsiniz. Seçtiğiniz herhangi bir Podcast kaydının HTML kodunu sitenize ekleyebilir, kullanıcılara link verebilmek için link kısaltabilir, Podcast erişimi için QR kod oluşturabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz