Ana Sayfa Apple Apple Gündem: Apple M1 işlemcisi ne kadar güçlü?

Apple Gündem: Apple M1 işlemcisi ne kadar güçlü?

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Apple Gündem videomuzda, geçtiğimiz günlerde tanıtılan Apple M1 işlemcisi, bu işlemciye sahip yeni Mac’ler, iPhone 12 ve yeni çıkan macOS Big Sur işletim sistemini konuştuk. İşte Apple M1 işlemcisi ne kadar güçlü sorusunun cevabı.

Apple Gündem: Apple M1 ne kadar güçlü?

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple’a özel içerikler üretmeye devam ediyoruz. Her hafta sizlerin karşısına çıktığımı Apple Gündem videosunda bu hafta Apple ve yenilikleri konuştuk. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Apple 2020’de 3 farklı etkinlik düzenledi

Kullanıcıların aklına Apple dendiğinde ilk olarak aklına iPhone’lar gelir. Ancak şirket bu yıl iPhone modelleri dışında birçok ürün tanıttı. Bunlar arasında Apple Watch SE, Series 6, yeni iPad modelleri, Apple M1 işlemcisi ve Mac’ler ile süregelen tanıtım sürecinin sonunda macOS Big Sur işletim sisteminin son sürümü ile bu yıla damgasını vurdu.

Bu videomuzda Apple M1 işlemcisinin iddialı gücünü, yeniden tasarlanmış 13 inç MacBook Pro ve MacBook Air modellerini ve macOS Big Sur hakkındaki deneyimlerimizi konuştuk.

Videomuzu izledikten sonra YouTube kanalımıza abone olmayı ve yorum yapmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz