Ana Sayfa AirPods Apple’ın ilk kulak üstü kulaklığı AirPods Max ön incelemesi!

Apple’ın ilk kulak üstü kulaklığı AirPods Max ön incelemesi!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Apple’ın sessiz sedasız duyurduğu ilk kablosuz kulak üstü kulaklığı AirPods Max önincelemesi ile karşınızdayız.

Apple’ın ilk kulak üstü kulaklığı önAirPods Max incelemesi!

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple’a özel içerikler üretmeye devam ediyoruz. Apple’ın bu yıl düzenlediği 3 etkinlikte de karşımıza çıkmayan ancak sızıntılar ve söylentilerle sürekli gündemde olan, bugüne kadar AirPods Studio adıyla anılan ilk kafa üstü kulaklık Apple AirPods Max bugün ortaya çıktı.

Apple’ın ilk kulak üstü kulaklığı AirPods Max, çok yüksek kaliteli ses, Adaptif EQ, Aktif Gürültü Engelleme ve uzamsal ses özellikleriyle beraber geliyor. AirPods Max; özel akustik tasarım, H1 çip ve gelişmiş yazılımlarla bilişimsel ses özelliğine güç vererek Adaptif EQ, Aktif Gürültü Engelleme, Şeffaf mod ve uzamsal ses olanağı sunan üstün bir dinleme deneyimi yaratıyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan sizi inceleme videomuz ile baş başa bırakalım.

airpods max türkiye fiyatı

AirPods Max kutu içeriği ve Türkiye fiyatı

AirPods Max’te derin baslar, hassas orta aralıklar ve net yüksek frekans genişletme sağlayan Apple tasarımı 40 mm dinamik sürücü bulunuyor. İkili neodimyum halka mıknatıslı motor, maksimum ses düzeyinde bile AirPods Max’in duyulabilir ses aralığının bozulmamasını sağlıyor.

Kulaklık, Aktif Gürültü Engelleme ve uzamsal ses özellikleri açıkken 20 saate kadar dinleme ve konuşma süresi sunuyor.

airpods max özellikleri

Apple Watch modellerinde gördüğümüz ve kulaklıkta yer alan Digital Crown ile ses yükseltme, şarkılar arası geçiş, arama yanıtlama ve Siri’yi çalıştırma işlevleri yapılabiliyor. Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip kulaklık, kutusundan Lightning’den Type-C’ye şarj kablosu ve Smart Case ile çıkıyor.

airpods max incelemesi

Uzay grisi, gümüş rengi, gök mavisi, yeşil ve pembe olmak üzere beş harika renk seçeneğiyle gelen AirPods Max, bugünden itibaren sipariş edilebiliyor. Kulaklık 15 Aralık’tan itibaren 5.699 TL fiyatla satışa sunulacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz