Ana Sayfa Haberler Zoom uygulamasına M1 işlemci desteği geldi

Zoom uygulamasına M1 işlemci desteği geldi

0

Zoom, dün yayınladığı güncelleme ile M1 işlemci bulunan Mac modelleri için destek sunmaya başladı. Uygulama, Rosetta 2’yi kullanmaya gerek kalmadan direkt olarak çalışabiliyor.

Zoom, M1 işlemci desteği ile performans artırdı

Dün yayınlanan güncelleme ile popüler video konferans aracı Zoom, Apple’ın ARM tabanlı M1 işlemcili Mac bilgisayarları için destek sunmaya başladı. Güncellenmiş uygulama, Zoom yükleme merkezinden ayrıca sunuluyor.

zoom m1 işlemci

Uygulamanın Intel işlemcilerdeki sürümünün Rosetta 2 emülasyon modunda çalışmasına rağmen M1 Mac’lerde oldukça başarılı bir performans sergilediği paylaşılıyor.

Güncellemenin mobil cihazlarda kısa mesaj göndermeye (Zoom Phone Pro lisansıyla) izin vereceği ve buluttaki kişileri eklemenize yardımcı olacağı da notlar arasında yer alıyor. COVID-19 salgını ile popülerliği büyük oranda artan Zoom’un yeni nesil işlemcilere kısa sürede destek sunması, hali hazırda satılan ve gelecekte satılacak cihazlar adına olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz