Ana Sayfa App Store Apple, geliştiriciler için Küçük İşletme Programı başlattı

Apple, geliştiriciler için Küçük İşletme Programı başlattı

0

Apple kısa süre önce, uygulama satışlarından ve uygulama içi satın almalardan her takvim yılında 1 milyon dolara kadar net gelir elde eden geliştiriciler için App Store’un komisyon oranını düşürerek yeni bir Küçük İşletme Programı başlattı.

Apple, geliştiriciler için Küçük İşletme Programı başlattı

Bu haftanın başlarında Apple, uygun geliştiricilere programa kabulleri hakkında e-posta göndermeye başladı. Yeni komisyon oranının 1 Ocak 2021’de yürürlüğe gireceğini belirtti.

Apple, sunduğu program aracılığıyla yeni bir App Store komisyon yapısı sunmaya başladı ve yılda 1 milyon dolardan az kazanan geliştiriciler için ücretleri komisyonu yüzde 30’dan yüzde 15’e düşürdü.

İndirimli oranı gören geliştiriciler iPhone için üçüncü taraf Tesla araç uygulaması Nikola’nın yapımcısı David Hodge ve Mac için fotoğraf düzenleme uygulaması ImageFramer’ın geliştiricisi Jacob Gorban oldu.

Apple’ın web sitesinde, geliştiricilerin kayıt sürecini başlatabilecekleri ve daha fazla ayrıntı öğrenebilecekleri bir Küçük İşletme Programı sayfası yayınlandı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz