Ana Sayfa Haberler Aygıt etkinleştirmeyi engelleyen Apple iCloud sorunu

Aygıt etkinleştirmeyi engelleyen Apple iCloud sorunu

0

Apple’ın durum sayfası, dün gece saatlerinden beri “iCloud Hesabı ve Giriş Yap” ile ilgili devam eden bir sorunun olduğunu gösteriyor. Sorun çözülene kadar yeni cihaz kurulumu ya da cihaz sıfırlama gibi işlemlerinizi biraz bekletmenizi öneriyoruz.

Kurulum ve etkinleştirmeyi engelleyen Apple iCloud sorunu

İlgili sorun, kullanıcıların karşılaştığı etkinleştirme sorunlarıyla ilgili gibi görünüyor. En önemlisi de, yeni Apple Watch’larının kurulum sırasında doğrulanamadığından şikayet eden bir dizi kullanıcı da bulunuyor.

Apple’ın Sistem Durumu web sayfasına göre, Apple’ın iCloud Hesabı ve Giriş Yap hizmetiyle ilgili belirlenemeyen bir sorun, dün gece saatlerinden beri çözülemedi.

Apple iCloud sorunu

Birçoğu iPhone, Apple Watch ve HomePod gibi ürünleri hediye olarak alan bir dizi kullanıcı, Twitter’da cihaz aktivasyon sorunları yaşadıklarını bildirdi. Bazıları iCloud hesabı oluşturma ve yeni cihaz kurulumu için uzun bekleme süreleri olduğunu belirtirken, diğerleri bu işlemleri de yapamadığını belirtti.

Sorunla ilgili Apple Destek Twitter hesabı konuyla ilgilenildiğini açıklarken bugün saat 14:00 itibarıyla sorun giderilebilmiş değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz