Ana Sayfa Haberler Apple Car ertelendi iddiası! İşte ünlü analistten yeni tarih

Apple Car ertelendi iddiası! İşte ünlü analistten yeni tarih

0

Geçtiğimiz hafta Reuters, Apple’ın yeni nesil pil teknolojisine sahip uzun süredir söylentilere konu olan Apple Car üretimi için 2024’ü hedeflediğini bildirdi. Ancak ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, yeni analiziyle birlikte Apple Car lansmanının ertelendiğini paylaştı.

Apple Car ertelendi iddiası! İşte ünlü analistten yeni tarih

Ortaya çıkan araştırma notuna göre Kuo, Apple Car ile ilgili üç ana sorundan bahsediyor: lansman zamanlaması konusundaki belirsizlik, tedarikçi ve araç teknik özellikleriyle ilgili belirsizlik ve Apple’ın elektrikli ve sürücüsüz otomobil pazarındaki rekabet gücüne ilişkin belirsizlik.

Kuo’nun notu, daha önce Apple Car’ın 2023-2025’te piyasaya sürülebileceğini öngördüğünü, ancak en son araştırmasının bu tarihi daha da ileri attığını gösterdi. Kuo tarafından yapılan en son anket, bu yıl geliştirme devam etse ve her şey yolunda gitse bile en erken 2025-2027 arasında bir lansman gerçekleşebileceğini gösteriyor.

apple car ertelendi

Bununla birlikte, Apple’ın standartlarına, elektrikli ve otonom otomobil endüstrisindeki hızlı değişimlere göre, Apple Car’ın “2028 veya daha sonra” gelme durumu da bulunuyor.

Kuo ayrıca, Apple Car teknik özelliklerinin, en erken lansman tarihinin 2025 yılında olması beklendiğinden, nihai özelliklerin 2023-2025’e kadar belirlenmeyeceğine inanıyor. Ünlü analistin yeni raporunda ortaya çıkan “Apple Car konsept stoklarının” tamamen spekülasyon olduğunu ve gerçek Apple Car tedarikçileriyle hiçbir ilgisi olmadığını belirtiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz