Ana Sayfa Beats Powerbeats Pro tam kablosuz kulaklık kutu açılışı

Powerbeats Pro tam kablosuz kulaklık kutu açılışı

0

Apple, sahibi olduğu Beats markası için yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Bu videomuzda yeni Powerbeats Pro tam kablosuz kulak içi kulaklığı kutusundan çıkardık.

Powerbeats Pro tam kablosuz kulak içi kulaklık kutu açılışı

Powerbeats Pro tam kablosuz kulak içi kulaklık satın almak için: https://bit.ly/3triOKq

Gücünü Apple H1 kulaklık çipinden alan Powerbeats Pro antrenmanlarınızda size yüksek verimlilikte eşlik ediyor. Sporcular için tasarlanan bu tümüyle kablosuz kulak içi kulaklık, hareketinize engel olabilecek kablolar içermiyor. Ayarlanabilen ve yerine tam oturan kulak kancaları, daha fazla konfor sağlamak için çeşitli kulaklık ucu seçenekleriyle özelleştirilebilir ve en zorlu antrenmanlarınızda bile yerinden çıkmayacak şekilde tasarlanmış.

Tere ve suya karşı dayanıklılıkta IPX4 derecesi için güçlendirilmiş, performans odaklı bir tasarıma sahip bu hafif kulak içi kulaklıkla antrenmanlarınızı bir üst düzeye taşıyabilirsiniz. Hem sağ hem de sol kulaklık 9 saate kadar dinleme süresiyle güçlü ve dengeli bir ses sunuyor.

Şarj kutusuyla birlikte toplam 24 saatten fazla çalma süresine sahip olabiliyorsunuz. Ekstra güce ihtiyacınız olduğunda ise, 5 dakikalık Fast Fuel şarj özelliği pil seviyesi düşük olduğunda 1,5 saat çalma süresi sağlıyor. Otomatik Açma/Kapatma sensörleri, pil ömrünü korumak için, kulaklığınızın kullanılmadığını algıladığında otomatik olarak uyku moduna geçiyor.

Sahip olduğu H1 çipi ile Siri ile rahatça kullanılabilen kulaklık, Class 1 Bluetooth teknolojisi sayesinde daha geniş erişim mesafesi ile kesintileri azaltıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz