Ana Sayfa AirPods 3.Nesil AirPods’lar yolda! 2021 yılı bitmeden gelebilir

3.Nesil AirPods’lar yolda! 2021 yılı bitmeden gelebilir

0

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın 14 Eylül “California Streaming” etkinliğinden önceki hafta sonu, üçüncü nesil “AirPods”un tamamen dijital etkinlik sırasında tanıtılacağını söylemişti.

Bu gerçekleşmese de, yeni “AirPods”un seri üretimde olduğu söyleniyor ve Apple görünüşe göre yeni nesil kulaklıklarını yıl sonundan önce piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Yeni çıkacak olan AirPods, üç yıl önce çıkan AirPods Pro’dan sonra AirPods‌ serisine yapılan ilk önemli güncelleme olacak. Yeni ‌AirPods‌un, üst seviye ‌AirPods Pro‌dan ilham alan ancak “Pro” özelliklerinden yoksun olan güncellenmiş bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Apple, yeni üçüncü nesil ‘AirPod’ları’ önümüzdeki haftalarda bir basın açıklamasıyla duyurabilir veya alternatif olarak, bu ay veya Kasım’da gerçekleşmesi beklenen sonbahar için söylentilere göre ikinci etkinliğine dahil edebilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz…


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz