Ana Sayfa Apple iPhone kullanıcıları neden hala iOS 15’e geçmiyor? İşte detaylar

iPhone kullanıcıları neden hala iOS 15’e geçmiyor? İşte detaylar

0

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni iOS 15 güncellemesi dolu dolu gelirken, yanında bir çok hatayı beraberinde getirdi. aktif iPhone kullanıcılarının neredeyse %21’inin yeni iOS 15’e geçtiğini görüyoruz ancak bu durum, geçen yılın aynı döneminde iOS 14’e geçenlerin gerisinde kalıyor.

Araştırma firması Mixpanel’in ilk rakamları, 2020’deki iOS 14’e kıyasla, ilk iki gününde iOS 15’e güncellenen kullanıcı sayısının yaklaşık yarısının olduğunu gösterdi. 22 Eylül 2021’e kadar, kullanıcıların %8,5’inin iOS 15’e güncelleme yaptığına inanılıyordu.

Mixpanel, iOS 15’in ilk iki haftasını kapsayan verilerini yayınladı. Şirketin verileri, web sitelerini ziyaret edenlerin cihazlarını analiz etmeye dayanıyor ve trafiğin %20,74’ünün iOS 15’ten geldiğini tahmin ediyor.

Karşılaştırmaya baktığımızda, iOS 14 ikinci haftasında %40,51 oranında benimsenmiş.

Şu anda Mixpanel sitesi, kullanıcıların %73,48’inin iOS 14’te ve %5,78’inin eski sürümlerde olduğunu gösteriyor.

Apple şimdiden iOS 15.1’i hazırlıyor ve bunun ilk geliştirici betaları yayınlandı. Güncellemenin, ilk iOS 15 sürümünde bulunan bir çok hatanın düzeltmesi bekleniyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz