Ana Sayfa Apple iPhone 14 hakkında yeni bir tasarım sızdırıldı!

iPhone 14 hakkında yeni bir tasarım sızdırıldı!

0

Yeni iPhone ailesi geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı ve kullanıcılar, tasarımın değişmediği, parmak izi okuyucusunun gelmediğinden dolayı şikayetçiydi. Biliyorsunuz, Apple yeni bir model tanıtmadan önce ve tanıttıktan sonra sürekli olarak sızıntılar devam ediyor.

Bazı sızıntılar kısmen doğru çıkarken, bazıları ise tamamen uydurma olabiliyor. Bugün konuşacağımız konu ise, iPhone 14’ün tasarımı hakkında olacak.

Nasıl olacak?

iPhone 14 ailesi kısa süre önce önemli eksikleriyle gündeme gelmişti. Artık hemen hemen kesin olarak iPhone 14’lerde iPhone 12 ve iPhone 13 ailesinde olduğu gibi bir “mini” model olmayacak bilgisi verilmişti.

iPhone 14 serisi şu şekilde olacak; 14, 14 Pro, 14 Max ve 14 Pro Max modelleri piyasaya sürülecek. Yani Mini’nin yerini Pro olmayan standart “max” alacak. 2022 iPhone’lar iki adet 6,08 inç ve 2 adet 6,68 inç ekranlı modellerden oluşacak.

Telefonların depolama kısmında 1 TB ile gelen iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max, önümüzde ki yıl çıkacak olan serinin altında kalacak. Yani iPhone 14 Pro serisi 2 TB depolama ile gelebilir.

Tasarım nasıl olacak?

Aktarılan bir bilgiye göre iPhone 14 serisindeki her modelin bir ekran deliğine sahip olmayacağı aktarılıyor. Daha önce ailenin çentiği ortadan kaldıracağı, selfie kamerasını bir ekran deliğine, TrueDepth sensörlerini ise ekran altına alacağı iddia ediliyordu.

Markaya yakın geliştiricilerin tahminleri ise tam tersine, iPhone 14 ailesinde yine çentikli model ya da modeller olabilir. Apple çentiği sadece 14 Pro ve 14 Pro Max modellerinden kaldırabilir. Bu arada telefonların ekran altı Touch ID taşımayacağı da gelen bilgiler arasında dikkat çekiyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz