Ana Sayfa App Store Türkiye’nin en büyük Apple mağazası İstanbul’da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük Apple mağazası İstanbul’da açılıyor!

0

Apple‘ın İstanbul’da açacağı yeni mağazasıyla ilgili detaylar geçtiğimiz yıl açığa çıkmıştı. Bilindiği üzere Apple, Türkiye’deki üçüncü Apple Store’u İstanbul’da Bağdat Caddesi‘nde açmaya hazırlanıyor.

Açılacak olan bu mağaza Apple’ın Türkiye’de açacağı en büyük Apple mağazası olacak ve bir çok kişiye iş imkanı sunacak.

Yeni Apple mağazası tam olarak nerede?

Şu zamana kadar Türkiye içerisinde iki mağazasıyla faaliyet yürüten Apple, üçüncü mağazasının açılışını resmen duyurdu. Web sitesi üzerinden ‘Apple Bağdat Caddesi yakında sizlerle‘ başlığıyla oluşturduğu sayfada kullanıcılarına yeni mekanın duyurusunu yapmış oldu. Apple’ın yeni mağazasının tam adresi ise şu şekilde belirtilmiş durumda: Bağdat Caddesi, No: 342 Caddebostan, 34728 Kadıköy/İstanbul

Mağaza farklı bir konsept ile ortaya çıkıyor

Apple’ın bu yeni mağazası tamamen farklı bir konsept ile karşımıza çıkıyor. Mağaza 4 kartlı olacak ve ilk katı Apple çalışanları için ayrıldı, diğer iki kat ise müşteri deneyimini artırmak için hizmet verecek.

Mağazanın konumlandırılacağı yer genel olarak ağaçlık alan ve sokak teması şeklinde dizayn edilecek. Buda insanların alışverişin yanı sıra dinlenebilmesine olanak sağlayacak. Ayrıca mağazada internet hızının da ortalamanın üstünde olacağı söyleniyor.

Sizler yeni Apple Mağazası hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı eksik etmeyin…


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz