Ana Sayfa App Store Bağdat Caddesi Apple Store, 22 Ekim’de kapılarını açıyor

Bağdat Caddesi Apple Store, 22 Ekim’de kapılarını açıyor

0

Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz, halka açılmayan Apple Store, müşteriler tarafından oldukça ilgiyle karşılandı. Türkiye’nin üçüncü ve Avrupa’nın en büyük Apple mağazası olma özelliğini taşıyan Apple Bağdat Caddesi için beklenen açıklama geldi.

Mağazanın açılış tarihi ile ilgili bir çok sızıntı ortaya çıksa da Apple, Newsroom üzerinden yaptığı açıklama ile son noktayı koydu ve Apple Bağdat Caddesi’nin 22 Ekim 2021 tarihinde kapılarını açacağını duyurdu.

Apple Bağdat Caddesi, 22 Ekim’de kapılarını açıyor

Today at Apple etkinliklerine sıkça ev sahipliği yapacak olan mağazanın açılışını kutlamak amacıyla, 6 hafta boyunca devam edecek olan Perspektif İstanbul eğitimi gerçekleştirecek.

Yaratıcı teknoloji uzmanları Tin Nguyen ve Ed Cutting ile Türk ses sanatçısı Oğuz Öner tarafından geliştirilen özel bir artırılmış gerçeklik (AR) sergisine de ev sahipliği yapan mağazada, yeni iPad Pro ve iPhone 13 Pro‘daki LiDAR sensörü aracılığıyla ziyaretçiler, geleneksel kağıt sanatı Ebru’dan ilham alan seramik kapları AR’de ekranlarında görebilecek ve mekansal ses öğelerini duyabilecek.

Apple, bu mağaza için tam 24 milyon 678 bin dolar yatırım yaptı. Tabi bu resmi bir açıklama değil, bu bağlamda şirketin mağazaya beklediği ziyaretçi sayısı yıllık 1.080.000 olarak açıklandı.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz