Ana Sayfa Apple WhatsApp Web çıkartma yapmanıza izin veriyor!

WhatsApp Web çıkartma yapmanıza izin veriyor!

0

WhatsApp kullanıcıların web uygulamasından çıkartma yapmaları için bir araç duyurdu. Bu yeni özellik önümüzdeki hafta ise masaüstü sürümüne gelecek.

Bu özelliği kullanmaya başlamak için web’de WhatsApp’ın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Bundan sonra ekler simgesine tıklayıp Çıkartma’yı seçmeniz ve ardından yüklenecek bir resim seçmeniz gerekiyor.

Görüntüler yüklendikten sonra çıkartmaya dönüştürmek için düzenleme şansına da sahipsiniz. Arka planı kaldırmak veya kırpma işlemi yapmak da mümkün. Hatta emoji, metin ve ek WhatsApp çıkartmaları, çıkartma kreasyonlarınızın üzerine yerleştirilebiliyor.

Diğer taraftan WABetaInfo, Masaüstü için WhatsApp ile ilgili olarak uygulamanın bir mesajı silme sınırını genişletmeyi planladığını söyleyen haberler de yayınladı. Artık kullanıcılar bir konuşmadaki herkes için mesajları 1 saat, 8 dakika ve 16 saniye içinde silebilecek. Yayına göre, WhatsApp gelecekteki bir güncellemede zaman sınırını yedi gün sekiz dakika olarak değiştirmeyi de planlıyor. Bu özelliğin hala geliştirme aşamasında olduğunun da altını çizelim. Yani WhatsApp, kullanıcıların eski mesajları silme yeteneklerini genişletme veya sınırlama konusundaki fikrini değiştirebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz