Ana Sayfa App Store Apple’dan uygulama geliştiricileri ve App Store uzmanlarını bir araya getirecek etkinlik!

Apple’dan uygulama geliştiricileri ve App Store uzmanlarını bir araya getirecek etkinlik!

0

Apple, uygulama geliştiricileri için ücretsiz olarak danışmanlık sunacağını açıkladı. Firma, “App Store uzmanlarıyla tanışın” başlıklı makalesinde uygulama geliştiricilerinin kendilerine en iyi hale getirmek getirmek için App Store uzmanlarıyla bir araya getirecek. Peki teknoloji devi, bu hizmetiyle neler sunacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, geliştiriciler için App Store uzmanlarıyla birçok hizmet verecek!

Apple tarafından bugün açıklanan duyuruya göre 28 Şubat ve 13 Nisan 2023 tarihleri arasında geliştiriciler için App Store uzmanlarıyla birlikte eğitim verecek. Bu hizmet sayesinden uygulama geliştiricileri, danışmanlık alarak kendilerini geliştirebilecek.

Çevrim içi gerçekleşecek etkinliklerde akıllardaki soruların giderilmesi için bir de ek olarak soru-cevap oturumları yapılacak. Bu şekilde geliştiriciler, planlanan etkinliklerde tam verim alacak. Etkinlik konuları ise şu şekilde sıralanıyor:

iPhone kullanıcıları dikkat: Apple bu sürümü imzalamayı durdurdu!

  • App Analytics anlama ve yönetme
  • Uygulama pazarlama kampanyasına nasıl başlanabilir
  • Game Center topluluk katılımlarının nasıl artacağını öğrenme
  • Abonelik modellerinden daha fazla gelir elde etme
  • Uygulama içi etkinlik planlama ve uygulama başlatma
  • Başarı için ürün sitesini optimize etme
  • Ürün sitesinin özelleştirilmesi

Etkinliğe katılmak isteyen uygulama geliştiricileri, aşağıdaki linke tıklayarak kayıt yapabilir ve planlanan etkinlikleri detaylı olarak inceleyebilir.

  • https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/signin.html?path=%2Fevents%2Fview%2F&appIdKey=891bd3417a7776362562d2197f89480a8547b108fd934911bcbea0110d07f757&rv=0

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple’ın bu tarz bir etkinlik yapması geliştiriciler için yararlı olacak mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz