Ana Sayfa Apple Uber, iPhone’lar için yeniden tasarlandı: İşte yeni arayüz!

Uber, iPhone’lar için yeniden tasarlandı: İşte yeni arayüz!

6

Apple, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri için Dinamik Ada’yı sundu. Ardından da iOS 16.1 sürümüyle birlikte Canlı Etkinlikler’i duyurdu. iPhone Canlı Etkinlikler sayesinde ekranı açmadan senkronize edilen uygulamaların da desteğiyle birçok gelişme ve bildirim takip ediliyor. Uber uygulaması iPhone’lar için güncellendi ve artık Canlı Etkinlikler üzerinden takip edilecek.

Uber, Canlı Etkinlikler için güncellendi!

Uber uygulaması, türkiye ve dünyada birçok kişi tarafından kullanılıyor. Uber bugün, iPhone’lar için Canlı Etkinlikler etkinliğini desteklemek için güncellendiğini duyurdu.

Canlı Etkinlikler’de Uber uygulaması

Uber uygulamasının App Store üzerinden güncellenmesi halinde artık iPhone 14 Pro yada iPhone 14 Max kullanıcıları, Canlı Etkinlikler’den aracın plakası, gelme süresi ve ilerlemesini gibi gelişmeleri takip edebilecek.

AirDrop’la uçakta bomba tehditi: Emsal niteliğinde ceza bekleniyor!

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Uber, Türkiye’de de kullanıma açılacak olan UberEats’i test etmeye başladı. Yakın zamanda gelmesi beklenen UberEats de Canlı Etkinlikler üzerinden takip edilecek. Bu şekilde sipariş edilen yemekler, Canlı Etkinlikler üzerinden anbean izlenecek.

Canlı Etkinlikler’i destekleyen diğer uygulamalar arasında ek olarak uçuş takibi için Flighty, toplu taşıma için Citymapper, park etmek için Parkmobile ve hava durumu için de Carrot Weather mevcut.

Uber uygulama yeni arayüzü

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi uygulamanın Canlı Etkinlikler’i desteklemesini istersiniz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


6 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz