Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple Watch’ta ekran görüntüsü nasıl alınır?

Apple Watch’ta ekran görüntüsü nasıl alınır?

0

Apple Watch, çıktıktan sonra akıllı saat pazarını ele geçirdi demek mümkün. Öyle ki bu ürünler, akıllı saat pazarının büyük bir bölümünü oluşturuyor. Apple Watch modellerinde de iPhone’larda olduğu gibi ekran görüntüsü alınabiliyor. Bazı mesaj ya da başka bir anı anlık olarak kaydetmek isteyen kişiler, Apple Watch’tan ekran görüntüsü alabilir. Peki, bu nasıl mümkün? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple Watch üzerinde ekran görüntüsü almak iPhone ile aynı mantıkta!

Pazara sunulduktan sonra akıllı saat pazarında popüler hale gelen Apple Watch modelleri, artık birçok kişinin kolunda. Apple Watch modellerinde sağlık dışında ek olarak arama ya da mesaj alma gibi özellikler bulunuyor.

Tüm bunlar olmasa da Apple Watch’ta ekran görüntüsü, iPhone modelleriyle aynı mantıkta ilerliyor. Fakat belirtmek gerekiyor ki ilk önce bazı ayarlamaları yapmak gerekiyor. Bu ayarlamaları hem iPhone hem de Apple Watch üzerinden yapmak mümkün. iPhone üzerinden ayarlama yapmak için aşağıda yer alan adımları izlemek yeterli:

iPhone 15 Plus tasarımı sızdırıldı: Dinamik Ada göründü!

  1. iPhone’daki Watch uygulamasına girin
  2. Watch uygulamasındaki Saatim sekmesine tıklayın ve ardından Genel’e dokunun
  3. Aşağı kaydırın ve Ekran Resimlerini Etkinleştir’i etkinleştirin.

Aynı ayaları Apple Watch üzerinden yapmak için ise şu adımları izleyebilirsiniz:

  1. Apple Watch’un Ayarlar’a bölümüne giriş yapın.
  2. Ayarlar kısmından Genel’e tıklayın ve Ekran Resimleri’ne dokunun
  3. Ekran Resimleri’ni etkinleştirin.

Bu ayarlardan herhangi birini yaptıktan sonra tıpkı iPhone’da olduğu gibi Digital Crown ve yandaki düğmeye aynı anda basın. Akıllı saat ekran görüntüsü aldıktan sonra bir kere yanıp sönecek. Ekran görüntüsü alınan görsel, iPhone’da yer alacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz