Ana Sayfa Apple iPhone 15 Plus tasarımı sızdırıldı: Dinamik Ada göründü!

iPhone 15 Plus tasarımı sızdırıldı: Dinamik Ada göründü!

0

iPhone 15 serisinin tanıtım tarihine daha aylar var. Fakat buna rağmen seride yer alacak modellerle ilgili ön bilgiler çıkmaya başlıyor. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 15 Plus modeline ait olan görseller, sızdırıldı. Böylece akıllı telefonun Dinamik Ada’lı tasarımı ve ölçüleri de ortaya çıktı. Peki, iPhone 15 Plus tasarımı nasıl görünecek? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 15 Plus modelinin Dinamik Ada tasarımı kesinleşti!

Apple, önceki serinin üst modellerinde Dinamik Ada tasarımıyla pazara çıktı. Geri bildirim olarak oldukça beğenilen ve talep gören tasarımı şirket yeni serideki tüm modellere taşıyacak. Öyle ki bugün internet üzerinde dolaşan görüntülerde Dinamik Ada tasarımlı iPhone 15 Plus görüntüleri sızdırıldı.

Dinamik Ada’ya sahip iPhone 15 Plus modelinde ayrıca ek olarak çentik üzerinde de görüldüğü gibi değişiklik mevcut. Akıllı telefonun köşeleri de selefine göre daha kavisli olacak. Arka tarafta ise yine iPhone 14 Plus’a göre daha büyük bir LED flaş modülü ve ikili kamera kurulumu yer alıyor.

iPhone kullanıcıları dikkat: Hırsızlar, bu yöntemle cihazlarınızı çalabilir!

iPhone 15 Plus dahil olmak üzere yeni serinin tamamında USB-C bağlantı noktası olacağı da uzun süredir biliniyor. Ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 15 Plus ölçüleri, 160,87 mm x 77,76 mm x 7,81 mm boyutlarına olacak. Öte yandan Apple, bu modelde klasik olarak siyah, beyaz ve kırmızı dışında parlak koyu ve canlı maviye de yer verecek.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz